Home > Wat kan ik doen?

Vertel iedereen over onze Stichting. Kinderen zijn kwetsbaar en zij verdienen onze steun. Volg ons op facebook, op Instagram en help ons de projecten die wij ondersteunen, tot een succes te maken.

We gaan benefietwedstrijden organiseren met profvoetballers van nu en van weleer, van elke aanmelding voor de Milano Koenders Voetbalschool en Academie gaat een vast bedrag naar 4KIDZ Foundation. We zitten te broeden op allerlei mooie manieren om geld op te halen en aandacht te krijgen voor onze stichting. Help ons daarbij alsjeblieft. Het mooist is als we het samen kunnen doen.

En natuurlijk zijn we ontzettend blij met alle donaties, klein en groot. Wij beloven dat elke cent goed terechtkomt, geen strijkstok, geen verborgen rekeningen. Geen cent naar de stichting zelf, al het geld gaat naar de kinderen die het zo nodig hebben.

Kom 21 oktober naar het terrein van avv SDZ in Amsterdam, daar speelt het voetbalteam van 4KIDZ foundation een benefietwedstrijd tegen een sterrenteam. Met muziek, eten, drinken en plezier. Opbrengst naar 4KIDZ Foundation.

Alvast bedankt namens alle kinderen.